Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Erçel'in New York pozlarına beğeni yağdı - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin popüler oyuncularından biri olan Hande Erçel, soluğu New York'ta aldı. Erçel, aralarında meslektaşı Bensu Soral'ın da yer aldığı, pozları 25 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından paylaştı.

        2

        Leopar desenli bluzunu deri ceketi ve kot şortuyla kombinleyen Hande Erçel'in tatil fotoğrafları kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

        3

        27 yaşındaki oyuncunun kareleri, 3 milyondan fazla beğeni aldı. Sevgilisinin fotoğrafına kayıtsız kalmayan Kerem Bürsin de Erçel'in pozuna kalpli emoji bıraktı.

        4

        Bensu Soral da Erçel'in poz verdiği yerin benzer bir köşesinde çekilen karesini takipçileriyle paylaştı.

        5

        EL ELE TATİL POZU

        Öte yandan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin final yapmasının ardından Muğla'ya gitmişti. Erçel, sevgilisiyle el ele olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        6

        ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

        Geçtiğimiz haftalarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunan Hande Erçel, utangaç tavırlar sergilemişti. Oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        'EVLİLİK' AÇIKLAMASI

        Hande Erçel, muhabirlerin, "Evlilik düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Şu an sadece işimizi yapıyoruz. Keyifli bir ilişkimiz var." demekle yetinmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ