Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (15 ARALIK 2017)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        BUGÜN gökyüzünde oluşan Merkür-Venüs kavuşumuyla, daha önceden düşündüğümüz ama tamamlayamadığımız konu ve olaylara yaklaşımımız her zamankinden daha doğru olabilir. Önemli konuşmalar yapabilir ve işlerimizdeki bazı sorunları kolaylıkla çözüme ulaştırabiliriz.

        İletişim sıkıntısı yaşadığımız insanlarla köprü kurmak için bugünün enerjisinden faydalanmalıyız. Onlara empatiyle yaklaşalım.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konularında ilişkilerinizi kullanarak ilerleyeceksiniz. Sorumluluklarınızı bilin. Sıkıntıları güzel konuşmalarla giderebilirsiniz.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, özel hayatınızda güzel programlar devrede olacak. Sevdiğiniz insanla parasal konularla ilgili çok önemli konuşmalar yapacaksınız.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para alanlarınızdaki düzenlemeleri ihmal etmeyin, buna göre harcamalarda bulunun. İletişim sıkıntılarınız geride kalacak.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, davranışlarınızı ve alışkanlıklarınızı değiştirme isteğiniz yüksek olacak. İş hayatınızda bazı düzenlemelere ihtiyacınız var.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Duygularınızı ailenize göstermekten vazgeçmeyin. İş alanlarınızda ilginç gelişmeler var. Hayatı daha keyifle algılamaya doğru gidiyorsunuz.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Yakınlarınızla bir arada olmanın keyfini çıkaracaksınız. Aşk hayatınızda güçlü duygular altındasınız. Ailenizle sorunlarınızı giderebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konularla ilgili ciddi konuşmalar gündeme gelebilir. Kararsızlığınızı ailenize danışarak yeneceksiniz. İletişimsel sorunlarınızı çözün.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapmak istediklerinizle ilgili olarak kendinizi biraz yalnız hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili hayal kurmak sizi çok mutlu ediyor.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kontrolünüz dışında gelişen her olayda paniğe kapılmayın. Ailenize karşı fedakârlıklarınız yüksek olacak. Hayatınızı gözden geçirmelisiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızdaki güzelliklerin değerini bilin. Sevdiğiniz insan sosyal çevrelerde keyfinizi artırabilir. Çözmeniz gereken işleri halledeceksiniz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş ve para konularında şansınız yüksek olacak. Kreatif işlerinizde parasal karşılıklar alabilirsiniz. Eski konuları açıklığa kavuşturmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çevrenizdeki insanların size öğreteceği çok güzel şeyler olabilir. Kendinizi onlara açın. Özel hayatınıza daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ