Hasarlı okullardan yeni okullara geçiş yoğunluğu
Silivri açıklarında meydana gelen 5,8'lik depremin ardından hasar gören okullardan başka okullara geçişler başladı. Sabahçı ve öğlenci öğrencilerin giriş çıkışları sırasında yaşanan yoğunluğa tepki gösteren veliler, çocuklarını servis aracına vermek zorunda kaldıklarını da belirterek, yetkililerden yardım istedi. Bu arada okul önlerine gelen servis sorumluları, velilere kart dağıtarak, kayıt yapmaya çalıştı.
ABONE OLİstanbul Valiliği tarafından açıklanan 29 okulun öğrencilerinin misafir öğrenci olarak eğitime devam edeceği okullarda ders başı yapıldı.
Read more!
Sultangazi´de bulunan İstiklal Ortaokulu öğrencileri Şehit Teğmen Ali Yılmaz İlkokulu ve Ortaokuluna geçti. Kapasite yetersizliğinden dolayı okulda ikili öğretime geçildi. Sabahçı öğrencilerin çıkışı, öğlenci öğrencilerin girişi sırasında ise izdiham yaşandı. Okulun ilk gününde servisçiler okul önünde velilere kart dağıtarak, kayıt yapmaya çalıştı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ