Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Payaslı vatandaşlar “Muhtarlar ve Halkla Buluşma” toplantısında sıkıntı ve ihtiyaçlarını Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli’ye iletti. Vali Vekili Mardinli ise sorunların çözümü için müdürlere talimat verdi.

        Hatay Vali Vekili Orhan Mardinli, Muhtarlar ve Halkla Buluşma toplantıları kapsamında Payas Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda vatandaşlar ve mahalle muhtarlarıyla buluştu. Muhtarlar ve vatandaşlar sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Vali Vekili Mardinli’ye iletti.

        Vali Vekili Mardinli ise sorunların çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

        Toplantıya Hatay İl Jandarma Komutan Vekili Alb. Halit Şahin, İl Emniyet Müdürü Vekili Cemal Gülerik, Payas Kaymakamı Dr. Polat Kara, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, ilgili kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlarımız katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler