Büyükçekmece'de yağmur suyu kanalı ve dere ıslahı inşaatının temeli atıldı
İstanbul Büyükçekmece'de alt yapı sorunlarını çözmeye yönelik yapılan yenileme çalışmalar çerçevesinde Avrupa Bölgesi 5'inci Kısım Müteferrik Atık Su, Yağmur Suyu Kanalı ve Dere Islahı İnşaatı temeli atıldı. Törende konuşan İBB Başkanı İmamoğlu, "Beylikdüzü Belediye Başkanlığım döneminde Gürpınar Stadı'nı almak istedik, 'burası Büyükşehir'in' deyip vermediler. Biz de Büyükşehir'i kazandık. Bu sefer de 'burası Milli Emlak'ın' deyip yine vermediler. Ne yapacağız biliyor musunuz? Biz, gidip Ankara'yı da teslim alacağız. İktidar değişmeden, bu işler düzelmez" dedi
ABONE OLİstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, Büyükçekmece'de çok değerli bir hizmetin başlangıcında olduklarını söyledi.
Şehirlerin altyapılarıyla insanları mutlu ettiğini dile getiren İmamoğlu, "Altyapı da pek görünmez. Hatta görünmeze yatırım pek kurnaz siyasiler tarafından yöneticilere tavsiye edilmez. 'Ya bununla vaktini harcama, sonra insanlar gördüğüne oy verir, görmediğine vermez. Sakın bunu yapma.' vesaire derler. Biz buna inanmıyoruz. Biz milletimizin aklına, ferasetine, sağduyusuna, o güzel gönlüne yürekten inanıyoruz. O bakımdan altyapıyla erişmek istediğimiz huzuru, kaliteli şehirler duygusunu ısrarla İstanbul'da var etmeye ve buna yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu nedenle bu görevle hareket ediyoruz ve şehrin birçok noktasında dere ıslahları, atık su, yağmur suyu kanalları gibi iyileştirme ve yenileme çalışmalarına ciddi bir kaynak ayırıyoruz." şeklinde konuştu.