Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Fenerbahçe arasında ilginç istatistik: Biri iç sahanın, diğeri dış sahanın en iyisi! - Spor haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren lider Beşiktaş ile Fenerbahçe, pazar günü Vodafone Park'ta kozlarını paylaşacak.

        Habertürk Spor'dan Ahmet Hamdi Girgin'in haberine göre; bu sezon iç sahada en çok puan toplayan Beşiktaş, en iyi deplasman karnesine sahip olan Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

        BEŞİKTAŞ 10 MAÇIN 7'SİNDE GOL YEMEDİ

        Lider Beşiktaş, bu sezon iç sahada oynadığı 14 maçta 11 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 32 gol atarken sadece 8 gol yedi. Kara Kartal, içeride oynadığı son 10 maçın 7'sinde kalesini gole kapatmayı başardı. Siyah-beyazlılar bu süreçte, 8 maçta 1'den fazla gol atmasını bildi. Sergen Yalçın'ın talebeleri, yalnızca 1-0 mağlup oldukları Gençlerbirliği maçında gol sevinci yaşayamadı. İç saha puan tablosunda 14 maçta 34 puan kazanan Beşiktaş'ı, 15 maçta 33 puan toplayan Alanyaspor takip ediyor.

        REKLAM

        FENERBAHÇE DIŞARIDA TARİH YAZIYOR

        Ligde 3. sırada bulunan Fenerbahçe ise deplasman karnesi en iyi olan takım konumunda. Dışarıda 14 maça çıkan Kanarya, 11 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Rakip ağlara 30 gol gönderen sarı-lacivertliler, kalesinde 11 gol gördü. 14 maçta 35 puan toplayan Fenerbahçe'ye en yakın ekip, 15 maçta 30 puan alan Galatasaray.

        Fenerbahçe, bu 14 maçın 6'sında gol yemedi. Kanarya'nın bu sezon deplasmanda gol atamadığı tek maç ise 0-0 biten Galatasaray karşılaşması.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ