Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İlayda Akdoğan: Şimdi geri dönme zamanı - Magazin haberleri
        2

        Haziran ayında Türkiye'ye gelen ve birlikte tatil yapan çift, dün yollarını ayırdı.

        3

        Akdoğan, sevgilisi Roham Kabir'i memleketi İran'a uğurladı.

        4

        Havalimanında birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınlayan İlayda Akdoğan, "7 ay, her gün yan yana! Şimdi geri dönme zamanı ama burada olmasan bile, tüm zamanımı alıyorsun" ifadelerini kullandı.

        5

        22 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz aylarda şu açıklamaları yapmıştı:

        Bir buçuk hafta kalmayı düşünüyordum ki, geri dönemeyeceğimi anlayınca kadar... Bazı kişiler 'Nasıl tahmin edemedin sınırın kapanacağını? Erkenden geri gelseydin' diye mesaj atmış.

        Biz Tahran'da değiliz. Tahran'a 7-8 saat uzaklıkta, Gürgan'dayız. Koronavirüsün burada olduğu biliyordum ama açıkçası virüsten çok korkmuyordum.

        6

        'Olursa da geçer, iyileşirim' diye düşünüyordum. Yaşıtlarımın çok kötü etkilenmediğini öğrendim.

        Arkadaşım bana sınırların kapatılacağını saat 17:00'de söyledi. Sınırların kapatacakları saat ise 20:00'di. Ben şoka girdim. Herhangi bir uçağa yetişmem imkansızdı.

        7

        Psikolojik olarak bunun sonu nereye varacak bilmiyorum. Burada vakit geçirmeyi sevsem de hayatım İstanbul'da. İstanbul'a gittiğimde 14 gün karantinada kalacağım. Benim etkilenmem önemli değil belki, araştırmalara göre ben atlatabilirim.

        8

        Ya anne ve babama bulaşırsa? Türkiye'den İran'a gönderilen uçakla (Koca Yusuf) ilgili hiç bilgim yoktu. O yüzden bu uçakla dönemedim. Ev karantinasındayız. Her işte bir hayır vardır. Sağlık durumum iyi, hasta değilim.

        9
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ