Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İlker Aksum'dan 'Emine Ün' açıklaması: Dedikodular umurumda değil! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Alışveriş yaparken gazetecilerin objektiflerine takılan İlker Aksum, tatil bölgelerindeki pahalı fiyatlara sitem etti. Ünlü oyuncu, "Bu ne pahalılık arkadaş, onun için bir yere gitmiyorum! Ben ayrana değil 40, 3 TL vermem. Onları da anlıyorum, ama bu kadar da olmaz." dedi.

        2

        Tuba Ünsal ile yeni bir projede rol alacağını açıklayan Aksum, "Sinemaları canlandırmamız lazım, umarım en kısa zamanda sinemalar eski günlerine kavuşur." açıklamasını yaptı.

        3

        "DEDİKODULAR UMURUMDA DEĞİL"

        Ayrıca meslektaşı Emine Ün ile yakınlaştığı yönündeki iddialara sert çıkan Aksum, "Emine benim 22 yıllık arkadaşım, dedikodular umurumda değil! Ben ne olursa olsun her zaman Emine'nin yanında olacağım." ifadelerini kullandı.

        4

        BİR KIZI VAR

        Emine Ün, 2003 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı Emre Kınay'dan 2009'da boşanmıştı. İkilinin, Duru adında 16 yaşında bir çocukları bulunuyor.

        5

        "YOLLARIMIZI AYIRDIK"

        Ün, Kınay'dan boşandıktan sonra İş insanı Tolga Karataş ile ikinci kez nikah masasına oturmuştu. Ancak çift 9 yıllık evllilerini geçtiğimiz günlerde sonlandırdı.

        6

        KORONAVİRÜSE YAKALANDILAR

        Öte yandan geçtiğimiz hafta kendisinin ve annesinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklayan Emine Ün, annesinin yoğun bakıma kaldırıldığı belirtmişti. Ünlü oyuncu, kendi tedavisinin ise hastanede sürdüğünü söylemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ