Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan ayrıldı mı? İddiaları güçlendiren hamle... - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin popüler oyuncularından İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz yılın eylül ayında Eser Alp'le birlikteliğini noktalamıştı. Helvacıoğlu, ardından gurme Yolaç Özcan ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

        2

        Ancak 32 yaşındaki oyuncunun mutluluğu uzun sürmedi. İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan'ın birlikteliklerini noktaladığı ileri sürüldü.

        3

        Sosyal meydada takipleşmeyi bırakan Helvacıoğlu ve Özcan'ın, birlikte çekildikleri fotoğrafları da kaldırması 'ayrılık' iddialarını güçlendirdi. İkili, henüz konuyla ilgili bir açıklamada bulunmadı.

        4

        "EVLİLİK SÜRPRİZ OLUR" DEMİŞTİ

        Öte yandan Helvacıoğlu, daha önce basın mensuplarının 'evlilik' sorularına, "Bilmem, belki sürpriz olur. Şimdi çok güzel gidiyor ilişkimiz. Olursa öyle bir durum zaten haberiniz olur." yanıtını vermişti.

        5

        AŞKINI BU SÖZLERLE İLAN ETMİŞTİ

        İrem Helvacıoğlu, Özcan'la aşkını 2022'ye dakikalar kala Instagram'dan yayınladığı fotoğraf ile duyurmuştu. Özcan ile ilişki yaşadıklarını doğrulayan ünlü oyuncu, aşkını, "Bazen bir anı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın... Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her anı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim." sözleriyle ilan etmişti.

        6

        "ÇOK KAR, ÇOK AŞK!"

        Ayrıca Gaziantep'e giden çift, objektif karşısına geçmişti. Karın tadını çıkaran Helvacıoğlu ile Özcan, o anları da Instagram hesaplarından yayınlamıştı. Yolaç Özcan'ın, gönderisine "Çok kar, çok aşk..." notunu düştüğü görülmüştü. Keyifli halleriyle dikkat çeken çiftin paylaşımı takipçilerinden çok sayıda beğeni almıştı.

        7

        "SEVGİLİYE MEKTUP..."

        Yolaç Özcan, şubat ayında Helvacıoğlu'nun doğum gününü sosyal medyadan da kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Yolaç Özcan'ın gönderisine düştüğü, "Sevgiliye mektup..." başlıklı notu şöyleydi:

        Hayat tesadüflerle dolu sevgilim. Seninle aynı yerlere o kadar girip, çıksak da doğru zaman gelince tanışmamız gibi... Başlangıçlar Burgaz kadar heyecanlı sevgilim. Bir akşam yemeği hevesi ile giderken, adada mahsur kalmak gibi... Dileklerin o kadar masum ki sevgilim... Antep’te kardan mahsur kalıp, senin buna gülümseyip, sevindiğin o güzel suratın gibi... Gözlerine bakmak sevgilim, işte o sanki anda kaybolmak gibi... Seni seviyorum kalbim, iyi ki doğdun...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ