Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Helvacıoğlu, Özcan Deniz'i neden sildi? - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; İrem Helvacıoğlu, önceki gün Türkiye Lider Markalar Ödülleri Töreni'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü aldı.

        Muhabirlerle sohbet eden Helvacıoğlu, son dizi projesinde birlikte çalıştığı rol arkadaşı Özcan Deniz’in kendisini sosyal medya hesabından takipten çıkmasına anlam veremediğini ifade etti.

        2

        "ANLAM VEREMEDİM"

        Konuyla ilgili konuşan İrem Helvacıoğlu, Deniz’in kendisini takipten çıkıp, eski fotoğraflarını silmesi üzerine kendisinin de buna aynı şekilde karşılık verdiğini anlattı.

        Durumu anlayamadığını belirten 31 yaşındaki oyuncu, "Kırılma değil, anlam veremedim. O fotoğrafları sildi. Bu hareketi tepki olarak yapıp, yapmadığını anlayamadığım için ben de sildim. Madem fotoğrafları siliyoruz, o zaman da gerek yok yani. Birbirimizi bu şekilde görüyor ve bir şeyler için takip ediyor olmak istemiyorum. Birini takip etmek için takip etmenin anlamı olmadığını düşünüyorum." diyerek, konuya açıklık getirdi.

        3

        SEVGİLİSİNDEN AYRILMIŞTI

        Öte yandan İrem Helvacıoğlu, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Eser Alp ile geçtiğimiz sene yollarını ayırma kararı almıştı. Helvacıoğlu, ayrılıktan sonra sevgilisiyle birlikte olduğu fotoğraflarını Instagram hesabından silmişti.

        Oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada, "Eser ile aramız iyi. O Ankara'da olduğu için pek fazla bizi göremiyorsunuz." demişti.

        4

        "DÜĞÜN TARİHİNİ BİZE DE SÖYLESİNLER" DEMİŞTİ

        Bir takipçisi de Helvacıoğlu'nun paylaşımına 'Sen Anlat Karadeniz'de rol aldığı sırada, "Evlenmek için mi diziyi bırakıyorsun?" şeklinde bir yorum yapmıştı.

        O kullanıcıya yanıt veren ünlü oyuncu, "Düğün tarihini bize de söylesinler, gidelim" sözleriyle "Evlilik" iddialarını ti'ye almıştı.

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ