Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 1824 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikle çınarlara Davraz’da unutulmaz bir gün yaşatıldı. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Uluborlu Hacı Ahmet Şençobur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 35 yaşlı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği etkinlikte çocuklar gibi eğlendi.

        Sabah saatlerinde kaldıkları merkezden alınan yaşlılar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor uzmanları tarafından Isparta’ya 26 kilometre uzaklıktaki Davraz Kayak Merkezi’ne götürüldü. Çoğunun hayatında ilk kez telesiyeje bindiği yaşlılardan bazıları da kar motorlarıyla zirveye doğru ilerleyerek, Eğirdir Gölü ve Davraz Kayak Merkezi’nin eşsiz manzarasını yakından görme fırsatı buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler