Vakıflar Genel Müdürü Ersoy'dan Galata'daki restorasyon alanından önemli açıklama!
Galata Kulesi'nde tartışma yaratan restorasyon görüntülerinin ardından Habertürk TV'de konuşan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, bundan sonra restorasyon çalışmalarına katılacak kişilerin sertifika almalarının zorunlu olacağını açıkladı. Ersoy, sözlerine "Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün firmalara üç yaptırım esası var; ihaleden yasaklama, parasal ceza ve uyarılma. Şu an biz uyarı ve peşinden ekonomik bir ceza uygulayacağız" şeklinde devam etti.
ABONE OLGalata Kulesi'nde tartışmalı restorasyonun yapıldığı bölge bugün basına açıldı. Habertürk TV'den Kübra Demir'in sorularını yanıtlayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, tepki çeken çalışmanın doğru olduğunu fakat kullanılan aletin yanlış olduğunu belirtti.
Ersoy, bundan sonra restorasyon çalışmalarına katılacak kişilerin sertifika almalarının zorunlu hale getirileceğini belirtti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ