Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İşte magandaya istenen ceza!

        Habertürk’ten Serdar Kulaksız’ın haberine göre, İstanbul Alibeyköy’de 13 Ağustos günü, saat: 20.20 sıralarında yaşanan olay iddiaya göre şöyle meydana geldi. Eyüpsultan-Güzeltepe Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde seyir halindeki şoför Emre E. yol verme yüzünden trafikte tartıştığı diş hekimi Sena Koçak’a hakaret ederek koluna vurdu. Emre E., daha sonra Sena Koçak’ın kullandığı otomobilin üstüne çıkıp ön camını kırdı. Gözaltına alınan şüpheli Emre E., tutuklandı.

        İKİ TARAF DA UZLAŞMAYA YANAŞMADI

        Soruşturma dosyası uzlaşmaya taabi olduğu için Uzlaştırma Savcılığı'na gönderilmişti. Ancak taraflar yaşanan olayla ilgili olarak uzlaşmadı. Savcılık, olayla ilgili soruşturmayı tamamladı. Şüpheli Emre E., hakkında “hakaret”, “basit yaralama”, “tehdit” ve “mala zarar vermek” suçlarından 1 yıl 5 aydan 8 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı.

        REKLAM
         Trafikte saldırıya uğrayan kadın: "En ağır cezayı istiyorum!"
        Trafikte saldırıya uğrayan kadın: "En ağır cezayı istiyorum!" Haberi Görüntüle

        YANINDAKİ İKİ KİŞİ DE ŞÜPHELİ

        Savcılık ayrıca olay anında Emre E.’nin yanında olan Gülizar E., ve Buse K., hakkında da “Tehdit”, “hakaret” ve “basit yaralama” suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis istedi.

        SENA KOÇAK İÇİN TAKİPSİZLİK KARARI

        Emre E.’nin de arasında bulunduğu 3 şüphelinin Sena Koçak hakkında “hakaret” suçundan yaptıkları şikayetle ilgili savcılığın takipsizlik verdiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ