İsviçre'de Putin'in sevgilisi krizi: İmza kampanyası başlatıldı, yetkililerden açıklama geldi
Vladimir Putin'in sevgilisi Alina Kabaeva'nın, çocuklarıyla birlikte İsviçre'deki lüks bir villada saklandığı bildiriliyordu. Bu iddialar sonrası İsviçre'de olduğu iddia edilen Kabaeva'nın ülkeden gönderilmesi için imza kampanyası başlatılırken, yetkililerden açıklama geldi.
ABONE OLPage Six'e konuşan bir kaynak, "Putin Ukrayna'ya saldırısını gerçekleştirirken, masum vatandaşlara saldırarak bir mülteci krizine neden olurken, ailesi İsviçre'de çok özel ve çok güvenli bir dağ evinde tutuluyor" demişti.
Vladimir Putin'in sevgilisi Alina Kabaeva'nın, çocuklarıyla birlikte İsviçre'deki lüks bir villada saklandığı iddia edilirken, change.org'da 3 dilde Kabaeva'nın ülkeden gönderilmesi için oluşturulan kampanyayı 55 bin kişi imzaladı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ