Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, Gazi Meclis'in ettiği yeminle adeta alay edenlerin türlü şımarıklıklarını sahnelediği bir yer haline getirilmek istendiğini ileri sürdü.

Read more!

AA'daki habere göre kiminin Cumhuriyet'ten, kiminin Türklük'ten, kiminin hukuk devletinden rahatsız olduğunu savunan Dervişoğlu, kendilerinin ise Türklüğe, Cumhuriyet'e ve hukuk devletine düşmanlık edenlerden rahatsız olduğunu ve bunun için ses çıkardıklarını ifade etti. Dervişoğlu, "Millet bizi TBMM'ye yanlışa 'dur' demek, sorulacak soruları sormak için gönderdi." diye konuştu.

Bazı basın yayın organlarınca, partisinin "Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta'ya ceza verileceğine" dair haberlerin servis edildiğini belirten Dervişoğlu, "Buyurun gelin, İYİ Parti Grubu işte burada, hesap mı soruluyormuş, hesap mı alınıyormuş millet görsün." ifadelerini kullanarak Usta'ya destek verdi.

Dervişoğlu, "Terörsüz Türkiye" çalışmalarına dair eleştirilerde bulunarak, "Bundan evvelki devlet politikası, 'terörlü Türkiye' politikası mıydı?" diye sordu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ