Aliağa Futbol'da Kurtan'a yeni görev
2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 31 puanla 4'üncü sırada yer alan Aliağa Futbol'da Kulüp Müdürü Güven Kurtan, yönetimin kararıyla idari menajerlik görevine atandı.
2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 31 puanla 4'üncü sırada yer alan Aliağa Futbol'da Kulüp Müdürü Güven Kurtan, yönetimin kararıyla idari menajerlik görevine atandı. Yapılan açıklamada Güven Kurtan'ın yeni görevi kapsamında transfer planlaması, oyuncu kadro yapılanması ve ilgili idari organizasyon süreçlerinin koordinasyonundan sorumlu olacağı belirtildi. Geçmişte Göztepe, Altınordu, Somaspor kulüplerinde de çalışan Kurtan, 2023 yılından bu yana Aliağa temsilcisinin başarası için görev yapıyor.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.