Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

        Yücel, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, 7 Ocak 2018'de 5 yıllık il başkanlığı yolculuğuna çıktığını söyledi.

        1999 yılında üye olduğu CHP'de 2014 yılında büyükşehir belediyesi meclis üyeliği ve grup sözcülüğü görevini yürüttüğünü aktaran Deniz Yücel, partisinin yayınladığı genelge doğrultusunda milletvekili aday adayı olmak için il başkanlığı görevini noktalamaya karar verdiğini dile getirdi.

        Yücel, şöyle devam etti:

        "Bizim bir ünvana, mevkiye, makama ya da titre ihtiyacımız yok. CHP üyesi olmak zaten bize en büyük sorumluluğu yüklüyor. Bizim davamız 19 Mayıs 1919 kararlılığıyla kurtuluşu hedefleyen Mustafa Kemal Atatürk'ün davasıdır. Bugün burada benimle birlikte olan ya da olamayan 5 sene birlikte görev yaptığımız il yönetim kurulu üyelerimize, her zaman büyük bir titizlikle görevlerini yerine getiren ilçe başkanlarımıza, ilçe yöneticilerimize, bizleri TBMM'de temsil eden İzmir milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, partililerimize ve çok değerli hemşerilerimize teşekkür ediyorum."

        Deniz Yücel'in basın toplantısına, CHP İzmir Milletvekilleri Ednan Arslan, Bedri Serter, Tacettin Bayır, Kani Beko, Atilla Sertel ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler