Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR (AA) - İzmir'de, daha önce mühürlenmiş işletmelere yapılan baskınlarda kumar oynadığı tespit edilen 130 kişiye para cezası kesildi.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bornova ilçesine bağlı Yaka ve Beşyol mahalleleriyle Menderes ilçesindeki Kısık Mahallesi'nde daha önce kumar oynatıldığı için mühürlenen adreslerde, mühürlerin bozulup içeriye girildiği ve yine kumar oynatıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

        Jandarma ekipleri, adreslere düzenlediği baskında 130 kişiyi kumar oynarken yakaladı. Şüphelilere toplam 236 bin 470 lira ceza uygulandı. Kumar oynamak için kullanılan malzemelere el konuldu.

        İş yeri sahipleri İ.A, A.Ç. ve N.Ö. hakkında "kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak" ile "mühür bozmak" suçlarından adli işlem başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler