Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Aksoy, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözlerine tepki gösterdi.

        Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada Özel'in siyasetin seviyesini aşağı çektiğini belirtti.


        Asıl sorunun sandıkta kazanamayanların millete rağmen siyaset yapma alışkanlığı olduğunu ifade eden Aksoy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gücünü milletten aldığını kaydetti.


        Aksoy milletin iradesine uzanan her dilin karşısında yine bu milleti bulduğunu belirterek, "Sayın Özel’e tavsiyemiz şudur, önce kendi siyasi geçmişinizle yüzleşin, sonra milletin iradesine saygı duymayı öğrenin." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler