Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Süper Lig'e 18 yıl aranın ardından döndükten sonra transferde birçok isimle ilgilenmesine rağmen henüz resmi olarak imza attırmayıp sessiz kalan Altay'ın dış transferde İsveçli stoper Eric Björkander ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

        Ülkesinin Mjallby takımında forma giyen 25 yaşındaki savunmacının siyah-beyazlı kulüple resmi sözleşme imzalaması bekleniyor. İsveç basınında yer alan haberlere göre Altay'ın oyuncunun bonservis ücretini ödediği ve sağlık kontrolünden geçecek Björkander'in bir sorun yaşanmaması halinde imza atmasının an meselesi olduğu ifade edildi.

        25 yaşındaki oyuncu Allsvenskan Ligi'nde toplam 111 maça çıktı. Yeni sezona takımıyla başlayan İsveçli futbolcu, oynanan 9 maçta da ilk 11'de yer alırken, 4 Temmuz'da deplasmanda 2-1 kaybettikleri IK Sirius maçında 1 gol kaydetti.

         DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2021-07-09 12:22:30

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler