Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Jason Momoa yılın erkeği seçildi
        1

        Game of Thrones, Justice League, Aquaman ve daha pek çok yapımla hayatımıza giren Jason Momoa, GQ dergisinin Avustralya edisyonu tarafından Yılın Erkeği (2019 Man Of The Year) seçildi.

        2

        Renkli kişiliğiyle hayran kitlesi kazanan Momoa, derginin Aralık-Ocak sayısına kapak oldu.

        3

        40 yaşındaki Amerikalı aktör, 'yılın erkeği' seçildikten sonra Avustralyalı oyuncu kardeşler Chris Hemsworth ve Liam Hemsworth'e gönderme yaparak, "2019 GQ Yılın Erkeği olmak milyon yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Hemsworth Kardeşler'i yendiğim için mutluyum. Bunu hak ettim" dedi.

        4

        Momoa, Game of Thrones dizisinden önce Hawaiian Baywatch, Tempted, North Shore, Johnson Family Vacation ve The Game gibi romantik komedi filmlerinde yer aldı.

        5

        12 yıldır birlikte olduğu Lisa Bonet ile 2017'de evlenen Momoa'nın, 52 yaşındaki eşine tam 8 yaşından beri aşık olduğu biliniyor. Çiftin iki çocuğu bulunuyor.

        6

        Ünlü oyuncu bu yıl Esquire dergisine yaptığı açıklamada eşi Lisa için "O, çocukluk aşkımdı. Ömrüm boyunca onu gizlice takip ettiğimi, çocuklarımız olana dek bilmesini istemedim" demişti.

        7

        Kendine güveninin eşi sayesinde geldiğini belirten Momoa, "Eğer biri bana bir şeylerin mümkün olmadığını söylerse, ona, 'Dostum burayı dinle! Ben Lisa Bonet ile evlendim. Her şey mümkündür' derim sözleriyle aşkını dile getirmişti.

        8

        Saçlarıyla ilgili yapılan yorumlara ise "Saçlarımı kesersem karım beni terk edebilir dolayısıyla saçlarımı kesmiyorum" demişti.

        9

        2005 yılında New York'ta bir caz kulübünde tanışan Momoa ile Bonet, daha önce ilişkileriyle ilgili verdikleri röportajda, 'Momoa’nın saçlarının aşk hikayelerinin anahtarı' olduğunu söylemişlerdi.