Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennifer Lopez kıyafetinden fiyat etiketini çıkarmayı unuttu! - Magazin haberleri
        1

        Son dönemde Ben Affleck ile yaşadığı aşkla konuşulan Jennifer Lopez, Venedik'te ünlü bir İtalyan giyim markasının davetine katıldı. Lansman için çiçek desenli bir kombin oluşturan Lopez, yüksel bel bir pantolon, büstiyer ve yerlere kadar uzanan ceket giydi.

        2

        ETİKETLE GEZDİ

        Ancak 52 yaşındaki şarkıcı, ceketindeki fiyat etiketini çıkarmayı unuttu. Etkinlik boyunca ceketiyle gezen Lopez'in o anları objektiflere böyle yansıdı. Lopez'in unutkanlığı sosyal medyanın en çok konuşulan konu başlıkları arasında yer aldı.

        3

        ESKİ AŞKINA GERİ DÖNDÜ

        Öte yandan son dönemde özel hayatıyla gündemde olan Jennifer Lopez, ile eski beyzbolcu Alex Rodriguez, yaklaşık dört ay önce yaptıkları ortak açıklama ile yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Lopez, bu ayrılıktan kısa bir süre sonra da 17 yıl önce aşk yaşadığı Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck'e geri dönmüştü.

        4

        NİKAH MASASINDAN DÖNDÜ

        Jennifer Lopez-Alex Rodriguez çifti, evlilik konusunda beklenmedik bir karar vermişti. Lopez, geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlısı ile birlikte nikahsız yaşamayı tasarladıklarını dile getirmişti.

        Şarkıcı, "Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır" açıklamasının ardından, "İkimiz de daha önce evlendik. Evlenmeli miyiz, evlenmemeli miyiz? Bunun bizim için anlamı ne?" ifadelerini kullanmıştı. Ancak ikili ayrıldı.

        5

        YAŞ GÜNÜNDE EVLİLİK TEKLİFİ

        Jennifer Lopez, 24 Temmuz'da 52. yaşına girmişti. Sevgilisi ve yakın dostlarıyla teknesinde doğum gününü kutlayan ünlü şarkıcının, Ben Affleck'ten evlilik teklifi aldığı iddia edilmişti. Sevgilisinin teklifine 'evet' yanıtını verdiği konuşulan Lopez, Affleck ile dudak dudağa pozunu paylaşmıştı. Eski aşkıyla yeniden bir araya geldikten sonra ilk kez birlikte fotoğraflarını paylaşan Lopez'in bu hareketi evlilik dedikodularını daha da güçlendirmişti.

        "BIRAKTIKLARI YERDEN DEVAM EDİYORLAR"

        OK! Magazine'e konuşan bir kaynak, Affleck'in bu kez Jennifer Lopez'i kaybetmek istemediğini belirtmişti. Aynı isim, "Teknik olarak bu yeni bir ilişki gibi görünebilir ancak onlar yıllar önce bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Birbirleri hakkında her şeyi biliyorlar." ifadelerini kullanmıştı. Başka bir kaynak ise ünlü aktörün, evlilik teklifi için hazırlık yaptığını söylemişti.

        6

        EVLİLİK İÇİN TEK ŞARTI ÇOCUKLARI

        Daha önce 3 kez nikah masasına oturan Lopez ise çocukları tarafından temkinli davranmaktan yanaydı. Ünlü şarkıcı, Marc Anthony ile evliliğinden olan 13 yaşındaki ikizleri Emme ve Maximilian onayını almadan evlenmek istemiyordu. Çifte yakın kaynaklar, Lopez'in küllerinden doğan aşkı çok tutkulu yaşadığını belirterek, "Lopez, ilişkilerdeki kimyaya her zaman önem verdi. Böyle bir yıldırım aşkının kaç kez yaşanabileceğinin farkında." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        NİŞANLANMIŞLARDI

        Jennifer Lopez ile Ben Affleck, "The Interest" film setinde tanışmıştı ancak o dönem ünlü şarkıcı, Chris Judd ile evliydi. Lopez, Judd'dan boşandıktan sonra Affleck ile büyük bir aşka yelken açmıştı. İkili, ardından nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Hatta Affleck, o dönem Lopez'in albümünün en ünlü şarkısı 'Jenny from the Block'ın klibinde bile rol almıştı.

        8

        DÜĞÜNLERİNİ ERTELEYİP, AYRILIK KARARI ALMIŞLARDI

        Mutlu birliktelikleri süren çiftin aşkları, ortaya atılan iddiaların ardından yarım kalmıştı. Jennifer Lopez'e 2.5 milyon dolarlık pembe elmas bir nişan yüzüğü takan Ben Affleck'in yüzüğü olmadan kulüplerde eğlendiği öne sürülmüştü. Ünlü aktörün film çekimi için gittiği Kanada'da bir kulüpte kadınlarla birlikte olduğu da iddia edilmişti.

        9

        İkili, haklarında çıkan bu dedikoduların ardından önce evlilik tarihlerini ertelemiş, ardından da 2004 yılında yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Ayrılığı isteyen tarafın Ben Affleck olduğu konuşulurken, oyuncu kısa bir süre sonra Jennifer Garner ile evlenmişti. Jennifer Lopez'in de hayatına eski arkadaşı olan ünlü şarkıcı Marc Anthony girmişti.

        10

        3 KEZ EVLENDİ

        Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997-1998 yılları arasında oyuncu Ojani Noa ile yapmıştı. Lopez, ardından 2001-2003 yılları arasında yine bir başka oyuncu olan Cris Judd ile hayatını birleştirmişti. Şarkıcı, son evliliğini de 2004 ile 2014 arasında kendisi gibi şarkıcı olan Marc Anthony ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten dünyaya gelen Maximilian David ve Emme adında ikiz çocukları var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ