Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Justin Bieber: O fotoğrafları kullanmayın - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Justin Bieber, Google’da adını araştırdığında karşısına çıkan tüm fotoğrafların Ocak 2020’de YouTube belgeselinin prömiyerindeki kırmızı halıda çekilenler olmasından şikayetçi oldu.

        2

        Bieber, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda medya mensuplarından, hastalık döneminde çekildiğini söylediği fotoğraflarının artık kullanılmamasını istedi.

        3

        26 yaşındaki şarkıcı, konuyla ilgili şunları söyledi:

        Nasıl bir algoritmayla fotoğrafların geldiğini bilmiyorum ama birçok sağlıklıyken çekilmiş fotoğrafım varken bunların çıkması çok sinir bozucu. İnsanların meşru yollarla beni baltalamaya çalıştıklarını hissediyorum.

        4

        Justin Bieber, "Çok hasta olduğum bir dönemdi. Lyme hastalığıyla mücadele ediyordum. Tüm o fotoğraflarda pejmürde bir haldeyim. Zor zamanlardan geçiyordum. Medyaya servis ettiğim pek çok yeni fotoğrafım var ama hala bunları kullanmaya devam ediyorlar" şeklinde konuştu.

        5

        Hasta olduğu zamanlardan kalma fotoğrafların kullanılmasının sinir bozucu olduğunu söyleyen Kanadalı popçu, şu ifadeleri kullandı:

        Bunu değiştirmelerini umuyorum. Değiştirmelerini istedim. O zamandan bu yana çok fotoğraf çektirdim, bunları kullanmak zorunda değiller ama kullanıyorlar. Neden bilmiyorum.

        6

        Hailey Baldwin ile mutlu bir evlilik sürdüren Justin Bieber, hastalığını şu sözlerle açıklamıştı:

        Çoğu insan 'Justin Bieber b.k gibi görünüyor' diyor ya da benim keyif veren madde kullandığımı düşünüyor ama benim Lyme ve kronik bir hastalığa sahip olduğumu bilmiyorlar.

        7

        Hastalığım beyin fonksiyonlarımı, cildimi, enerjimi ve tüm sağlığımı etkiliyor. Bunlar daha sonra YouTube'a koyacağım belgesel dizi serisinde açıklanacak. Savaştığımı ve de aşıyor olduğumu göreceksiniz.

        Zor birkaç yıl oldu ama doğru tedaviyle bu tedavi edilemez hastalık tedavi edilecek ve ben her zamankinden daha iyi bir şekilde geri döneceğim.

        8
        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ