Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kaan Yıldırım'dan Hadise ile ayrılığı sonrası yeni imaj - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan ve nikah masasına oturması beklenen Hadise-Kaan Yıldırım çiftinden kötü haber gelmişti. Ayrılık kararı alan ikili, sosyal medyada birbirlerini takipten çıkmıştı. Konuyla ilgili ilk açıklama ise Yıldırım'dan gelmişti.

        2

        "DOSTÇA AYRILDIK"

        Instagram hesabından bir paylaşımda bulunan 34 yaşındaki oyuncu, "Çıkan haberlere açıklık getirmek istiyorum; benim 3. bir şahısla ilişkim hakkında muhatap olmam söz konusu olamaz. Bizim ilişkimizin başkalarıyla hiçbir zaman bir ilgisi olmadı. Bu konunun buralara çekilmesi son derece rahatsız edici. Biz Hadise ile güzel bir ilişki yaşadık. Ancak geldiğimiz noktada ortak aldığımız kararla karşılıklı sevgi ve saygı çerçevesinde dostça yollarımızı ayırdık. Herkese sevgiler..." demişti.

        3

        "AYRILIK YARAMAMIŞ!"

        Kaan Yıldırım, bu açıklamasından sonra yeni fotoğraflarını 1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun, saçını ve sakalını uzattığı görüldü. Yeni imajını yayınladığı gönderilerle gözler önüne seren Yıldırım, takipçilerini ikiye böldü. Kimi kullanıcılar, "Olmamış" derken, kimisi ise, "Ayrılık yaramamış!" yorumunu yaptı.

        4

        "NE KADAR TUTKULU SEVERSEN, O KADAR ACI ÇEKERSİN"

        Suskunluğunu koruyan Hadise ise geçtiğimiz günlerde bir arkadaşına yaptığı yorum ile dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcının yorumunda, "Ne kadar tutkulu seversen, o kadar acı çekersin" ifadeleri yer alıyordu.

        5

        "MANİDAR GÖNDERME"

        Hadise'nin 'Hay Hay' adlı şarkısının zamanlaması da "Kaan Yıldırım'a manidar gönderme" şeklinde yorumlanmıştı.

        "YOK BÖYLE BİR ACI!"

        Her bitişin ardından yenilmiş hissetse de tekrar ayağa kalkıp yoluna devam eden bir kadının ayrılık hikayesini anlatan şarkıda Hadise, "Yok böyle bir acı, varsa verin ilacı" ifadelerini kullanıyor.

        "HAY HAY" ŞARKI SÖZLERİ

        Yok böyle bir acı varsa verin ilacı susayım
        İçine içime dökülen gözyaşımı kurutayım
        Çok canım acısa da giriliyor yeni yola hazırım
        Geliyor gelmekte olan sanırım sona yakınım

        Hay hay hadi ayıralım yolları bay bay
        Nasıl unuturuz o günleri say say
        Şimdi tamam ama sonrasında hep vay, ki ne vay!

        İkimizde bir aşkla tutuştuk
        O zamanlar özeldi
        Ne değişti de her şeyi sustuk
        Konuşulsa yeterdi
        Bu hikayeyi en başa sarsak
        Sonumuz değişir mi?
        İyi geldi mi bize bunu yapmak
        Nasıl böyle güzel mi?

        6

        "BU HİKAYEYİ EN BAŞA SARSAK SONUMUZ DEĞİŞİR Mİ?"

        Ünlü şarkıcı, bu pozunu ise 12 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından, "Bu hikayeyi en başa sarsak sonumuz değişir mi?" sözleriyle paylaşmıştı.

        7

        DEMET AKALIN'DAN "REKLAM" GÖNDERMESİ

        Hadise'nin paylaşımından sonra Demet Akalın ise çiftin ayrılığı için 'reklam' imasında bulunmuştu. Akalın, ikilinin birbirini takipten çıkmasını ti'ye almıştı.

        Popçu, hayat arkadaşı Okan Kurt'a, "Minik bir takipten çıksana beni be... Şarkımın reklamı lazım da..." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "İLİŞKİYİ NOKTALADIM"

        Hadise, geçtiğimiz yıl aralık ayında da sevgilisinden ayrılmıştı. Şarkıcı, "Aşk çok güzel, her şey aşkla güzel. Herkesin yaşaması, yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu... Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Bu yüzden bu kararı almak ve sizinle paylaşmak istedim. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine hayatında başarı ve mutluluk dilerim. Hep söylerim bizi aşk ve sevgi kurtaracak, aşk hep olsun. Kendinize iyi bakın." açıklamasını yapmıştı. Ancak çiftin ayrılığı uzun sürmemişti.

        9

        "EVLİLİK" AÇIKLAMASI

        Hadise, barışma sonrasındaki evlilik haberiyle ilgili ise, "Öyle bir şey olursa zaten duyarsınız" ifadelerini kullanmıştı. Şarkıcı, "Kaan Yıldırım sizinle barışmak için yollarınıza gül döktü mü?" şeklindeki soruya ise kahkaha atarak karşılık vermişti.

        10

        "ŞİMDİ ÇOK MUTLUYUZ"

        Hadise, "Büyük konuşmamak lazım. Hepimiz insanız. 2020'de hangimizin psikolojisi yerindeydi? Kadınlar duygularını çok yoğun yaşıyor. Hemcinslerim benim ne demek istediğimi anlayacaktır. Her şey yolunda. Şimdi çok mutluyuz" demişti.

        11

        AŞK "BENEK" SAYESİNDE ORTAYA ÇIKMIŞTI

        Sürpriz aşk, Kaan Yıldırım'ın köpeği Benek sayesinde ortaya çıkmıştı. Yıldırım’ın fotoğraflarından Benek adlı köpeği tanıyan sosyal medya kullanıcıları, ikilinin birlikteliklerini belgelemişti.

        12
        13
        14

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ