Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika Kadıköy'deki vahşette yeni görüntüler! Cesedi böyle taşımışlar

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre İstanbul'da kan donduran cinayetin güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

        Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin elde ettiği görüntülerde amcası Rıfat Rıza Öztürk'ü silahla öldüren, ardından cesedi parçalara ayıran Fahrettin Öztürk, araçla bir çöp konteynerine geliyor. Burası Kadıköy'deki Acıbadem semtindeki bir çöp konteyneri. Araçtan 2 kişiyle inen şüpheli, poşete sardığı kesik bacakları çöpe atıyor. Bir süre sonra diğer bir parçayı farklı yerde çöp konteynerine atıyor.

        POLİS MÜŞTERİ KILIĞINA GİRDİ

        Kadıköy'de bulunan kesik bacaklar üzerine Cinayet Büro Amirliği ekipleri harekete geçmişti. Ekipler, kesik bacağa sarılı olan kargo poşetinden yola çıkarak, ölenin Rıfat Rıza Öztürk olduğunu belirledi. Zanlı da yeğeni Fahrettin Öztürk'tü. Polis İkitelli'de işyerine gitti ancak kapalıydı. Katil zanlısını müşteri gibi telefonla arayan polis "Traktör parçası alacağız" dedi. Bir süre sonra Fahrettin Öztürk işyerine geldi. Müşteri gibi işyerine giren polis, şüpheliyi etkisiz hale getirerek gözaltına aldı.

        BANYODAKİ İZLER

        İşyerinde arama yapıldı. Banyoda kana benzer izler bulundu. Hemen Olay Yeri İnceleme ekipleri çağrıldı. Cinayet Masası'nın ulaştığı bilgilere göre, katil zanlısı amcasını işyerinde silahla vurdu. Sonra banyoda parçalara ayırdı. İşyerine çağırdığı internet kafe işleten motosiklet tutkunu arkadaşıyla ceset parçalarını attı. Ardından internet kafeye gidildi. Burada da kanlı elbiseler bulundu.

        ÜRPERTEN İFADELER

        Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan zanlı Fahrettin Öztürk, amcasının kendisine "Baban yatarak para kazanıyordu. Sen de öyle yapıyorsun" deyince silahla ateş ettiğini söyledi. Cesedi banyoya götürüp soğukkanlılıkla parçaladığını ifade etti. Bu sırada arkadaşı Ferhat Y.'yi cep telefonla aradığını belirten zanlı 'Bir işim var. Yardıma ihtiyacım var gel' dediğini anlattı.

        YOLDA ATARAK GİTMİŞLER

        Ceset parçalarını işyerine gelen arkadaşı ile taşıdığını anlatan katil zanlısı, gövdeyi yolda Sarıyer'de köprüye girmeden attıklarını söyledi. Sonra Kadıköy'deki internet kafeye geldiklerini belirten zanlı "Kafede diğer parçaları poşetlere ayırdık. Kafede çalışan iki arkadaşla birlikte ceset parçalarını çöp kutuların atmaya başladık" dedi. Soruşturmanın ardından katil zanlısı Fahrettin Öztürk, internet kafe sahibi Ferhat Y., internet kafe de çalışanları Turgut K. ile Fatih D. Küçükçekmece Adliyesi'ne gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ