Kadir İnanır: Gençlerin önü gerçekten açık
İki komşu ülke Türkiye ve Gürcistan'ın ilk ortak yapım uzun metraj filmi olma özelliğini taşıyan 'Köprü', önceki akşam gerçekleştirilen özel gösterimle görücüye çıktı. Özel gösterime katılan Kadir İnanır, "Gençlerin önü gerçekten açık" dedi
ABONE OLİki komşu ülke Türkiye ve Gürcistan’ın ilk ortak yapım uzun metraj filmi olma özelliğini taşıyan 'Köprü', önceki akşam gerçekleştirilen özel gösterimle görücüye çıktı.
Türkiye ve Gürcistan’ın ünlü oyuncuların yer aldığı Köprü filmin yönetmenliğini Erekle Baduraşvili, yapımcılığını ise Wonder Yapım/ Erdal Küçük ve Önder Asru yaptı. Filmin başrollerinde Emre Kızılırmak ve Gürcistan’ın ünlü pop yıldızı Nini Baduraşvili yer alırken ayrıca Gürcistan’ın duayen sinema oyuncusu Zurab Tsintskiladze, Kristine İmadadze ve Elif Baysal'ın da filmde rol aldı. Köprü filminin çekimleri Tiflis, Batum ve İstanbul’da gerçekleşti.