Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAHRAMANMARAŞ (AA) - 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Elbistan, Göksun, Andırın, Türkoğlu, Afşin, Çağlayancerit, Nurhak, Ekinözü ve Pazarcık ilçelerinde çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

        Afşin Hükümet Konağı'nda düzenlenen törende, Afşin Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Asef Arslan tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

        Afşin Gençlik Merkezinde devam eden programda konuşan, Arslan, Türk ulusunun Kurtuluş Savaşı mücadelesini başlattığı 19 Mayıs'ın 104. yıl dönümünün gurur ve heyecanını yaşadıklarının belirtti.

        Arslan, milli iradenin yaşatılmasında Atatürk'ün 19 Mayıs'ı armağan ettiği gençlere büyük görevler düştüğünü ifade etti.

        19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Elbistan, Göksun, Andırın, Türkoğlu ve Pazarcık ilçelerinde de çelenk sunma törenleri ve çeşitli etkinlikler düzenlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kahramanmaraş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kahramanmaraş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler