Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kanye West, Kim Kardashian'ı Jeffrey Star ile mi aldattı? - Magazin haberleri
        1

        Kim Kardashian ve rapçi eşi Kanye West, bir süredir boşanma haberleriyle gündemde yer alıyor. Şimdiye kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan ikili hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

        2

        ABD basınında yer alan son iddiaya göre; West, eşini makyaj sanatçısı Jeffree Star ile aldattı.

        3

        Star'ın bir süredir sosyal medya hesabından 43 yaşındaki rapçinin Kardashian ile evlerini ayırdıktan sonra yaşamaya başladığı Wyoming'den fotoğraf paylaşması çıkan dedikoduları iyice alevlendirdi.

        4

        "BEN BEKARIM"

        Kelly Osbourne, Nicole Richie ve Paris Hilton'un da bulunduğu birçok ünlüye makyaj yapan Jeffree Star, West ile hakkında çıkan haberlerden sonra sessizliğini bozdu.

        Star, kimseyle birlikte olmadığını söyleyerek, "Ben bekarım" dedi.

        5

        "KANYE WEST BENİM TARZIM DEĞİL"

        Makyaj sanatçısı, tüm bu iddiaların aptalca olduğunu belirterek, Kanye West'in onun hoşlandığı tarzda bir erkek olmadığını da sözlerine ekledi.

        6

        Kim Kardashian-Kanye West çifti hakkında ortaya atılan bir başka söylentiye göre; Kardashian'a boşanmasını annesi Kris Jenner'ın söyledi.

        Anne Jenner'ın bunu söyleme sebebi ise; Kanye'nin tutarsız davranışları ve kızını yıpratması.

        7

        Kardashian ve West'in altı yıllık evliliğinin fiilen bittiği ve çiftin aylardır ayrı evlerde yaşadıklarına ilişkin haberler gündeme gelmişti.

        8

        AVUKAT TUTTU

        People dergisine göre; Kim Kardashian, daha önce Hilary Duff, Christina Aguilera ve Angelina Jolie gibi isimlerle çalışan ünlü avukat Laura Wasser'i tuttu.

        40 yaşındaki Kardashian, NBA yıldızı eski eşi Kris Humphries ile 72 gün süren evliliğini bitirirken de Wasser ile birlikte çalışmıştı.

        9

        Çiftin boşanma söylentisi, West'in sonradan sildiği ilginç bir tweet'le ortaya çıkmıştı.

        Kanye West, eşi Kim Kardashian'ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını öne sürmüştü.

        10

        Kardashian ise, "Kocama anlayış gösterin, bipolar bozukluğu var" ifadelerini kullanarak West'i savunmuştu.

        Çifte yakın bir kaynak, "Kanye zaman istiyor ve işi için zaman ayırıyor, zamanının çoğunu Wyoming’de geçiriyor. Kısa zamanda, en azından tam zamanlı olarak Los Angeles’a dönmeyi planlamıyor. Kim de bu durumdan şikayetçi değil." açıklamasını yapmıştı.

        11

        Aynı kişi ayrıca, "Kanye, etrafında, Kim'i rahat ettirecek muazzam bir destek sistemine sahip. Kanye için çiftlik daha iyi bir yer. Kim’in Los Angeles’ta olması gerekiyor ve çocuklarını da yanında istiyor. Onların hayatlarını normal şekilde sürdürmesi için elinden geleni yapıyor. Çocuklar babalarıyla her gün iletişim kuruyor, görüntülü konuşma yapıyor." ifadelerini kullanmıştı.

        12

        Ünlü çiftin boşanma sonrasında mal paylaşımarını nasıl yapacakları ise merak konusu. Çünkü ikilinin kişisel büyük servetleri var.

        Kanye West, 1 milyar doları aşkın, Kardashian'ın ise yaklaşık 900 milyon dolarlık bir serveti olduğu ifade ediliyor.