Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kanye West yanlış yaptığı her şeyi itiraf etti! - Magazin haberleri
        1

        2014 yılında evlendiği Kim Kardashian (40) ile boşanacakları haberleriyle gündemde olan Kanye West (44), eşiyle yeni albümü 'Donda' için yeniden bir araya gelmişti. Kardashian'ın West'e destek vermesinin ardından barışacağı konuşulmuştu.

        2

        ŞARKILARIYLA İTİRAF EDİYOR

        Ancak West hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Ünlü rapçinin eşi Kim Kardashian ile olan hesaplaşmalarını şarkılarının üzerinden yaptığı ileri sürüldü.

        Kanye West'in yeni albümündeki 'Hurricane' adlı şarkısında yer alan sözler, rapçinin Kim Kardashian'ı 'ikinci çocuğun üstüne' aldattığını ortaya çıkardı. Daha doğrusu hayranları bu şarkı sözlerini bir itiraf olarak algıladı.

        3

        "HAZMEDİLMESİ GEREKEN ÇOK ŞEY VAR"

        West, Hurricane adlı şarkısında, "İşte çok zengin gibi davranıyorum / İşte yeni bir genç kızla (yeni bir piliçle) geldim / Ve ben gerçeğin ne olduğunu biliyorum / İki çocuğun ardından hala oynuyorum / Hayatta hazmedilmesi gereken çok şey var..." şeklinde sözlere yer veriyor. Bu durum da onun, Kardashian ile birlikteliklerinden dünyaya gelen ilk iki çocuğu North ve Saint'in doğumlarından sonra eşini aldattığının bir göstergesi olarak yorumlandı. Çiftin, Psalm ve Chicago adında iki çocuğu daha bulunuyor.

        4

        ŞARKI SÖZLERİYLE KENDİNİ İFADE EDİYOR

        Bir kaynağın People dergisine verdiği demece göre, Kanye West, yanlış yaptığı her şeyi itiraf etmek ve aynı zamanda özür dilemek için şarkı sözlerini kullanıyor. Amerikalı rapçi, şarkı sözlerinden birinde Kim Kardashian ile birlikte yaşadıkları Kaliforniya'daki milyon dolarlık malikaneye de gönderme yapıyor.

        5

        KIM'E ÖZEL ŞARKILAR

        Kardashian ile dostane ilişkisini sürdüren West'in, yeni albüm tanıtımına destek olan Kardashian'a yazdığı "Sevgilim bana geri dön." benzeri şarkı sözleri, yeni albüm tanıtımlarında hayranlarının dikkatinden kaçmamıştı.

        Yeni albümünde yer alan 'Love Unconditionally' adlı şarkısının, boşanma aşamasında olduğu reality show yıldızı Kim Kardashian ve evliliğinin bitişiyle ilgili olduğu anlaşılmıştı.

        6

        EŞİNİN SOYADINI KULLANMAYA DEVAM EDECEK

        Öte yandan geçtiğimiz günlerde Kim Kardashian'ın boşandıktan sonra eşi Kanye West'in soyadını kullanmaya devam edeceği iddia edilmişti.

        TMZ'nin haberine göre; Kim Kardashian, dört çocuğuyla aynı soyadı paylaşmayı önemsiyor ve bu nedenle çocukları North, Psalm, Chicago ve Saint gibi o da aynı 'West' soyadını taşıyacak.

        7

        İSMİNİ DEĞİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR

        Tam adı Kanye Omari West olan rapçi ise adını basitleştirmek, sadece 'Ye' olmak istiyor. Adını resmileştirmek için mahkemeye başvuran West de sosyal medyada hesaplarındaki biyografi kısmına bu ismi eklemişti.

        ÜÇ YIL ÖNCE AÇIKLADI

        Ünlü rapçi, 2018 yılında da Twitter hesabından yazdığı mesajda, "Resmi olarak Kanye West olarak biliniyorum. Adım ‘Ye" demişti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ