Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kara Tahta son bölüm yayınlandı! 6 Temmuz TRT 1 ile Kara Tahta 12. son bölüm izle!
        1

        İlk bölümü 30 Mart 2022 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisi son bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yönetmenliğini Ender Mıhlar'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı dizi dram türündedir. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosu ile Kara Tahta 12. bölüm izleme ekranı erişime açıldı. İşte Kara Tahta 12. son bölüm özeti...

        2

        KARA TAHTA 12.SON BÖLÜM İZLE!

        Kara Tahta 12. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Kara Tahta son bölüm izlemek için TRT 1'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        KARA TAHTA 12. BÖLÜM ÖZETİ

        Bekir’in varlığı Irmak ve Atlas arasında gerilime sebep olur. Yasemin içine düştüğü felaketten kurtulmak için Bekir’in yardımını kabul etse de çok gergindir. Yasemin’deki bu tuhaf ruh halini fark eden Irmak ve Münevver endişe ederler. Irmak, Yasemin’in sık sık Bekir’le konuştuğunu fark eder ve soluğu Bekir’in yanında alır. Atlas ve Irmak’ın ilişkisini düzeltmek için aileler araya girer. Atlas Irmak’tan özür diler ve Bekir mevzusunu bir daha açmamak üzere birbirlerine söz verirler. Ne var ki Yasemin’in derdini öğrenmeye çalışan Irmak, bu problemi Atlas’la paylaşmaz. Atlas, Irmak’ı takip eder ve karşılaştığı manzara karşısında hayretler içinde kalır.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ