Karaköy'deki çirkin saldırıda tahliye yok
İstanbul Karaköy'de iki başörtülü kadından birine saldırdığı ve her ikisine de hakaret ve tehditte bulunduğu gerekçesiyle yargılanan Semahat Yolcu'nun tutukluluğunun devamına karar verildi. Cezaevinde tedavi altında bulunduğu gerekçesiyle duruşmaya getirilmeyen Semahat Yolcu'nun son savunmasını yapması için duruşma ertelendi
ABONE OLKaraköy'de iki başörtülü kadına saldırıyla ilgili yargılanan Semahat Yolcu'nun tutukluluğunun devamına karar verildi.
Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre, İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya hakkında 4 yıldan 12 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen tutuklu sanık Semahat Yolcu katılmadı. Müştekiler Feyza Yerlikaya ve Gamze İnce ise duruşmada hazır bulundu. Müştekileri çok sayıda avukat temsil etti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ