Kastamonu'da fidanlar toprakla buluştu
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.
Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde "11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.
İhsangazi Kaymakamlığı koordinesinde Görme köyü mevkiindeki ağaçlandırma sahasında gerçekleştirilen etkinliğe, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar, doğayı korumak ve gelecek nesillere yeşil bir çevre bırakmak amacıyla fidan dikti. Öğrenciler, toprakla buluşturdukları fidanların başında hatıra fotoğrafı çektirdi.
İzci Lideri Hikmet Kırışoğlu, "Bugün fidan dikme faaliyetinde bulunduk. Burada minik izcilerimizle birlikte fidanlar diktik. Biz de miniklerimizi fidandan ağaca yetiştirmeye özen göstereceğiz. İlerleyen zamanlarda da izcilerimizle bu tür faaliyetleri sürdüreceğiz" dedi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kastamonu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kastamonu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.