Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYSERİ'de, 'hırsızlık' suçundan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan Ü.K. (26), N.D. (35) ve H.İ. (34) ile çeşitli suçlardan aranan O.P. (28), polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerden H.İ.'nin bir binanın çatısında saklanırken yakalandığı bildirildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Hırsızlık' suçundan haklarında kesinleşmiş 10 yıl ile 19 yıl 6 ay aralığında hapis cezası bulunan Ü.K., N.D., H.İ. ve çeşitli suçlardan aranan O.P.'nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda belirlenen adreslere operasyonda O.P., H.İ. ve cezaevi firarileri Ü.K. ile N.D. yakalandı. Şüphelilerden H.İ.'nin bir binanın çatısında saklanırken yakalandığı bildirildi. Gözaltına alınan 4 kişi, polis merkezine götürüldü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler