Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 6'ncısı düzenlenen Kayseri Kitap Fuarı'nın 1 milyon 39 bin 93 ziyaretçi ile rekor kırdığını söyledi.

        Büyükkılıç, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, 385 yayınevi ve 504 yazarın katıldığı fuarda, 3 milyon kitabın okuyucuya sunulduğunu söyledi.

        Kayseri'nin eğitim dostu şehir olduğunu dile getiren Büyükkılıç, eğitime ve eğitimciye değer veren yaklaşım sergilemeye devam edeceklerini belirtti.

        Büyükkılıç, 400'ü şehir dışından olmak üzere 504 yazarın katıldığı fuarın Türkiye genelinde adından söz ettirdiğini vurguladı.

        Çevre illerden de fuara ziyaretlerin olduğunu dile getiren Büyükkılıç, şehrin ekonomisine büyük bir katkı sağlandığını sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler