Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pınarbaşı İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından ilçedeki öğrenci servis şoförlerine eğitim semineri verildi.

        Pınarbaşı Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde öğrenci servis şoförlerine yönelik düzenlenen seminerde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İlçe Jandarma Trafik ekiplerinden Uzman Jandarma Ahmet Büyükhan ve İsmail Zambak ile polis trafik ekiplerinden Polis Memuru Emrah Çiftçi sunum yaptı. Seminerde şoförlere; genel trafik kuralları, öğrenci servis taşımacılığında kış öncesi alınması gereken tedbirler, kış lastiklerin takılması, şoförlerin öğrencilere karşı nasıl davranması gerektiği, araçların bakım ve temizliği gibi konular ile ders çıkartılması amacı ile yaşanmış trafik kazaları gösterimleri yapıldı.

        Jandarma ve polis trafik ekiplerince öğrenci servis araçlarına yönelik denetim ve kontrollerin devam edeceği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler