Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        30 Haziran 2021 tarihinde yapılan antrenmanlar ile 20202021 sezonunu tamamlayan Hasketbol Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon startını her yıl geleneksel olarak düzenlediği antrenör, sporcu ve velilerin katıldığı Ali Dağı Zirve Tırmanışı ile yaptı.

        Kulüp Başkanı Hasan Aksoyak, yeni sezon için çalışmalara başladıklarını söyledi. Aksoyak, yaptığı açıklamada, “20212022 sezonu 1 Temmuz 2021 tarihinde başladı. Bizde sezon açılışını her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz Ali dağı zirve tırmanışı ile yaptık Tırmanışımıza antrenörlerimiz sporcularımız ve velilerimiz katıldı. Saat 07.00'da başlayan tırmanışımız 10.30 gibi sona erdi. Bu tırmanış vesilesiyle yeni sezonun tüm basketbol camiasına hayırlı olmasını bu sezonun pandemi öncesindeki sezonlar gibi geçmesini temenni ediyor herkese başarılar diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler