Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kayseri’de doktora silahlı saldırı

        Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Camicedit Mahallesi Tren Caddesi üzerinde meydana gelen olayda İlçe Devlet Hastanesi'nde görevli doktor Erdal K., iş çıkışı M.G.'nin (37) tabancalı saldırısına uğradı. Erdal K. yaralanırken olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        TEDAVİ ALTINA ALINDI

        Kısa sürede olay yerine gelen polis, şüpheli M.G.'yi kıskıvrak yakalarken, yaralanan Erdal K. ise ambulansla Develi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gözaltına alınan M.G.'nin çok sayıda suç kaydının olduğu öğrenildi. Polis, olayın meydana geldiği yerde inceleme yaptı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        REKLAM

        SALDIRIYA UĞRAYAN DOKTORLA GÖRÜŞEN BAKAN KOCA: ASLA ACİZ KALMAYACAĞIZ

        Saldırıyla ilgili olarak sosyal medya hesabı Twitter'den bir açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da şu ifadelere yer verdi: "Kayseri’nin Develi ilçesinde görevli bir hekim arkadaşımız silahlı saldırıya uğradı. Çok sayıda sabıkası olan saldırgan yakalandı, arkadaşımız ambulansla hastaneye kaldırıldı. Az önce kendisiyle görüştüm. Yasalar ve toplum olarak şiddetin karşısında asla aciz kalmayacağız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ