Kenan Yıldız için Almanya ile karşı karşıyayız!
Kariyerini Juventus'ta sürdüren Ümit Milli Takım oyuncusu Kenan Yıldız için Almanya da devreye girdi. Bayern Münih altyapısında yetiştikten sonra Juventus'un U19 Takımı'na transfer olan ve Serie A'da da yavaş yavaş süre almaya başlayan 18 yaşındaki futbolcuyu Almanya A Milli Takımı da istiyor
Ümit Milli Takım'da gelişimini sürdürdüğünü belirten Kenan, hedefleri hakkında, "A Milli Takım'a gitmek istiyorum ama biraz daha beklemem gerek. İyi oynamayı sürdüreceğim ve ondan sonra inşallah bir gün olacak." ifadelerini kullandı.
Geçen sezon Juventus 19 Yaş Altı ve A2 takımında forma giydiğini belirten Kenan, şöyle konuştu:
"Önceden Bayern Münih'te oynadım ve bu kulübün altyapısında yetiştim. Juventus'a bu sezon yeni geldim, iyi bir sezon geçirdim. İtalyanca daha öğrenmedim. Bu sezon Juventus'ta 45 maç oynadım, 15 gol attım. İyi geçti ama inşallah daha iyi olur. Juventus'ta A takıma çıkma şansım var. A takımla idman da yapıyorum. İnşallah bu sezon A takıma çıkarım."
Juventus'ta çok iyi oyuncular olduğunu belirten Kenan, dünyada en beğendiği futbolcunun ise Arjantinli Lionel Messi olduğunu aktardı.