Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika | İstanbul Kağıthane'de kira tartışması: Ev sahibini öldürdü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'un Kağıthane ilçesinde kiracı, kavga ettiği ev sahibini silahla öldürdü.

        Olay, dün saat 19.30 sıralarında Kağıthane Harmantepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kiracı Hamza Ç. ile ev sahibi Şenel Tombul (55) arasında bir süredir kira ücreti nedeniyle tartışma yaşanıyordu. Kira konusunda anlaşamayan ikilinin arasında süren tartışma, kiracının evden çıkmayacağını söylemesi üzerine akşam saatlerinde kavgaya dönüştü.

        EV SAHİBİNİ GÖĞSÜNDEN VURDU

        Yine iddiaya göre, tarafların birbirlerine küfür ve hakaret etmesi sonucu silahını çeken Hamza Ç., ev sahibi Tombul'u göğsünden 2 kez vurdu. Kanlar içerisinde kalarak yere yığılan Tombul'u gören çevredeki vatandaşlar, sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.

        HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

        İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Şenel Tombul'u yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Seyrantepe Şişli Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hemen ameliyata alınan Tombul, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Olay yerine gelen Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ise, katil zanlısı Hamza Ç.'yi silahla birlikte gözaltına aldı. Şahsın ilk ifadesinde, Şenel Tombul'un ev sahibi olduğunu, aralarında çıkan tartışmada silahla vurduğunu söylediği öğrenildi.

        Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

        ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

        AA'nın haberine göre evinde yalnız yaşayan ve kira artış meselesi nedeniyle tartıştığı ev sahibini silahla öldüren Hamza Ç.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

        Adliyeye sevk edilen şüphelinin emniyetteki ifadesinde, 900 lira olan kirasının ev sahibi tarafından 5 bin liraya çıkarıldığını, daha sonra ise 2 bin 500 liraya anlaştıklarını ancak buna rağmen yine evden çıkarılmak istendiğini, bu yüzden aralarında kavga çıktığını söylediği belirtildi.

        Kavga sırasında yeni kaybettiği annesine küfür edildiğini öne süren şüphelinin, bu nedenle cinnet getirerek ev sahibini vurduğunu ifade ettiği öğrenildi.

        Öte yandan hayatını kaybeden ev sahibinin cenazesinin Adli Tıp Kurumu morgundaki işlemleri devam ediyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ