Kira artışını kabul etmedi, tehdit ve cinsel içerikli mesajlar aldığı iddiasıyla şikayetçi oldu
Kiracı ve ev sahibi kavgalarına iğrenç bir iddia eklendi. Mersin'de kira artışını kabul etmeyen Saliha Sak adlı kadın, yurt dışı kaynaklı numaralardan tehdit ve cinsel içerikli mesajlar aldığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Almanya'da yaşayan ev sahibi ise suçlamaları reddetti
ABONE OLMersin'de yaşayan Saliha Sak'ın (31), depremden önce aylık 2 bin TL'ye tuttuğu evin sahibi, kirayı 7 bin liraya çıkardı. Sak, bu rakamı kabul etmedi.
Bunun üzerine Sak'ın telefonuna yurt dışı kaynaklı farklı numaralardan tehdit ve cinsel içerikli mesajlar gelmeye başladı. Sak, bunun evden çıkması için yapıldığını öne sürerek, ev sahibi hakkında şikayetçi oldu. Ev sahibi S.H. ise Almanya'da yaşadığını belirterek, iddiaları reddetti.
DHA'nın haberine göre Toroslar ilçesinde, oğluyla birlikte yaşayan Saliha Sak, ocak ayında, aylık 2 bin liraya anlaşarak, ev kiraladı. İddiaya göre, 2 yıllık kontratı olan Sak'ın ev sahibi S.H., kirayı 7 bine yükseltmek istedi. Sak, bu rakamı kabul etmedi. Bunun üzerine S.H., kiracısından evini boşaltmasını istedi. Sak ise gidecek yerinin olmadığını, bu nedenle kontrata göre hareket edeceğini belirterek, evi boşaltmayacağını söyledi. Bu gelişmelerin üzerine Sak'ın cep telefonuna farklı numaralardan tehdit ve cinsel içerikli mesajlar gelmeye başladı. Sak, suç duyurusunda bulundu.