Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, seçim çalışmaları kapsamında mahalle konaklarındaki kadın kursiyerlerle buluştu.

        Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Saygılı, Kaletepe ve Sanayi mahallelerinde bulunan konaklardaki kadın kursiyerlere çalışmaları ve hizmetleri hakkında bilgi verdi.

        Saygılı, mahalle konaklarında bir araya gelen kadınların sosyalleşerek mahalle kültürünü yaşattıklarını ve farklı alanlarda kendilerini geliştirme imkanı bulduğunu belirtti.

        Kadın kursiyerlerin farklı branşlarda hem el becerilerini geliştirdiği hem de üretim yaptıklarına dikkati çeken Saygılı, "Bir sonraki dönemde mahalle konaklarını birer yaşam merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Gündüzleri kadın kardeşlerimiz, öğleden sonraları ise gençlerimize yönelik eğitim, spor ve araştırmalar yapmaları, kültür ve sanatla buluşmaları için birçok projeyi hayata geçireceğiz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler