Kırklareli'nden kısa kısa
Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, başarılı sporcuları makamında kabul etti.
Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, başarılı sporcuları makamında kabul etti.
Yüce, Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen zeka oyunlarında başarılı olan Büyükkarıştıran İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerini tebrik etti.
Öğrencilerle sohbet eden Yüce, yarışma hakkında bilgi aldı.
- Anaokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu
Lüleburgaz ilçesinde Aile Yılı etkinlikleri kapsamında anaokulu öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu.
Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Taştekin Kent Ormanı'nda düzenlenen etkinlikte, çocuklara küçük yaşta doğa ve çevre sevgisi kazandırmak istediklerini söyledi.
Çocuklara yaşanabilir bir dünya bırakmak için gayret gösterdiklerini anlatan Taştekin, "Bugün burada hem aile bağlarını güçlendiren, hem de doğaya katkı sağlayan bir etkinlik gerçekleştirdik." dedi.
Konuşmaların ardından öğrenciler fidanları toprakla buluşturdu.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.