Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pınarhisar Kaymakamı Enver Özderin, okul ziyaretlerine devam ediyor.

        Özderin, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Doğan ile Koloğlu İlkokulunu ziyaret etti.

        Okulun fiziki durumunu inceleyen Özderin, daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek eğitim-öğretim faaliyetlerine ilişkin bilgi aldı.

        Öğretmenlerin isteklerini dinleyen Özderin, öğrencileri de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

        - Araç filosuna çöp kamyonu eklendi

        Pınarhisar Belediyesi araç filosuna çöp kamyonu ekledi.

        Belediye Başkanı İhsan Talay, yaptığı yazılı açıklamada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından belediyeye çöp kamyonu kazandırıldığını belirtti.

        Araç filosunu her geçen gün güçlendirdiklerini ifade eden Talay, yeni çöp kamyonu ile daha temiz, düzenli ve hızlı hizmet vereceklerine inandığını kaydetti.

        Aracın 9 ton çöp taşıma kapasiteli olduğunu aktaran Talay, dar sokaklara uygun yapısı ve elektronik sistemiyle personelin işinin kolaylaşacağını bildirdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler