Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer ile Mardin'de! - Magazin haberleri
        1

        2016 yılında stilist Başak Dizer ile Paris'te nikah masasına oturan oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün başrolünde yer aldığı bir dizinin çekimleri için eşiyle birlikte soluğu Mardin'de aldı.

        2

        Setten arta kalan zamanlarda Dizer ile şehri gezen Tatlıtuğ, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        3

        ÜNLÜ ÇİFT EL ELE

        Mardin'in tarihi yerlerini Kıvanç Tatlıtuğ ile el ele dolaşan Başak Dizer de birlikte çekildikleri fotoğrafları gözler önüne serdi.

        4

        Peş peşe paylaşım yapan Tatlıtuğ ile Dizer'in kareleri kısa sürede takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

        5

        "DÜNYALAR KADAR..."

        Öte yandan Başak Dizer, 27 Ekim'de 38 yaşında basan eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutlamıştı. Tatlıtuğ ile siyah-beyaz fotoğrafını yayınlayan Dizer, gönderisinde, "Dünyalar kadar..." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        O İDDİALARI YALANLADI

        Ayrıca Başak Dizer ile Kıvanç Tatlıtuğ'un kısa bir süre önce baba olacağı iddia edilmişti. Ancak Tatlıtuğ, haklarında çıkan haberleri yalanlamıştı.

        7

        ZORLA ÇEKTİRMİŞ!

        Eşine verdiği pozu da yayınlayan Dizer, bir takipçisinin, "Abla bu fotoğrafı Kıvanç ağabeye zorla çektirmedin değil mi?" sorusuna, "Çektirdim..." yanıtını vermişti.

        8

        KIVANÇ PITT!

        Tatlıtuğ, daha önce yönetmen Uluç Bayraktar'ın nikahına katılmıştı. Ünlü oyuncunun eşiyle yer aldığı fotoğraf da çok konuşulmuştu. Tatlıtuğ, aktör Brad Pitt'e benzetilmişti.

        9

        Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce de bu fotoğrafıyla 'Indiana Jones' karakterine ve eski futbolcu David Beckham'a benzetilmişti.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ