Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ pembe takımıyla olay oldu! - Magazin Haberleri
        1

        2016 yılında Fransa'nın başkenti Paris'te nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, oğulları Kurt Efe'yi geçtiğimiz nisan ayında kucaklarına almıştı.

        2

        İlk kez baba olma sevinicini yaşayan oyuncu, şimdilerde yeni projesi için hazırlık yapıyor. 2008 ile 2010 yılları arasında Beren Saat ile rol aldığı 'Aşk-ı Memnu' dizisinin ardından yeniden aynı projede bir araya gelen ikiliden Kıvanç Tatlıtuğ, son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

        3

        "HALLER"

        Pembe renkli takım elbisesiyle objektif karşısında poz veren Tatlıtuğ, fotoğrafını "Haller." notuyla yayınladı. Paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören 38 yaşındaki oyuncuya "Vallahi çuval giyse yakışır.", "Ne giyse yakışıyor, adam karizma!" ve "Pembenin en güzel tonu olmuşsun." şeklinde yorumlar yapıldı. Tatlıtuğ'un setteki tarzını eleştirenler de oldu.

        4

        KIVANÇ PITT!

        Tatlıtuğ, daha önce yönetmen Uluç Bayraktar'ın nikahına katılmıştı. Ünlü oyuncunun eşiyle yer aldığı fotoğraf da çok konuşulmuştu. Tatlıtuğ, aktör Brad Pitt'e benzetilmişti

        5

        Kıvanç Tatlıtuğ, daha önce de bu fotoğrafıyla 'Indiana Jones' karakterine ve eski futbolcu David Beckham'a benzetilmişti.

        6

        İşte ünlü oyuncunun çok konuşulan paylaşımlarından bazıları...

        Fotoğraflar: Instagram, Splash News.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ