Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kobe Bryant'ın ölümü ünlüleri yasa boğdu - Magazin haberleri
        1

        Kobe Bryant, Kaliforniya'da geçirdiği bir helikopter kazası sonucunda hayatını kaybetti. Ayrıca Bryant'ın 13 yaşındaki kızı Gianna'nın da kazada yaşamını yitirdiği belirtildi.

        2

        Şok ölüm sonrasında televizyon ve müzik dünyasının ünlü isimleri duygularını sosyal medyadan paylaştıktıları mesajlarla dile getirdi.

        3

        TOLGAHAN SAYIŞMAN

        Gerçekten çok üzgünüm! #kobebryant ile sevgili dostum Barbaros Tapan sayesinde 2014 yılı sonunda tanışmıştık. O dönem L.A Lakers’i yakından takip etme ve onunla maç önceleri görüşme fırsatım olurdu. Son derece mütevazi bir insandı. Ortanca kızının da vefat haberini aldım gerçekten çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin!

        4

        FERMAN AKGÜL

        Az önce arkadaşımla yazışıyordum. Aklımda Elazığ depremi, virüsler, kaybedilen canlar. Kısa bir öykü üzerinde tartışıyorduk. Her an her şeyin olabileceği üzerine. Ve üzerine bu haber. Bir basketbol aşığıyım. Bana spor ve hayat konusunda çok ilham vermiş bir başka adam da göçüp gitti. Daha ne diyebilirim bilmiyorum. Çocuklarıma sarılıp ağlamaktan korkuyorum. Bu iki gün çok acı verdi.

        5

        GONCA VUSLATERİ

        Efsane Kobe. Yakından görmek kısmet olmuştu ne güzel ki... Daima...

        6

        UMUT KURT

        NBA de oynamaya başladığın günden beri seni izliyorum. Hayranlık ve öfkeyi aynı anda hissettim hep sana karşı. Basketbolu bıraktıktan sonra anladım senin nasıl bir adam olduğunu. Bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi. İnanamadığım bir gidiş bu. Üzen, yıkan, zamansız bir gidiş. Hoşçakal Kobe...

        7

        KIVANÇ TATLITUĞ

        Bir dönemin değil, tüm zamanların efsanesi.... Hepimizin ilhamı ve kahramanı... Mamba... Kızın Gigi Bryant ile huzur içinde uyu.

        8

        ANIL ÇELİK

        R.I.P Mamba

        9

        SARP CAN

        Bir sporcudan çok daha fazlasıydı benim için... Hayat tercihlerimi yaparken, hayal kurarken onun düşünceleri ışık olmuştu bana. Bir nesil senin sayende farklı yollar çizdi kendine, senin sayende daha fazla savaştı. Her şey için teşekkürler...

        10

        İLKER İNANOĞLU

        Allah rahmet eylesin

        11

        DENİZ SEKİ

        2020 yılı doğal afetleri, krizleri, ölümleri ile birlikte geldi. Umarım bu aldığımız son kötü haber olur. Çok sevdiği kızıyla birlikte ayrılmış aramızdan, çok üzüldüm.

        12

        ÇAĞLAR ERTUĞRUL

        Oynarken izlemek hayalimdi, son sezonunda nihayet hayalimi gerçekleştirmiştim. Ben dahil milyonlara ilham oldun! kızınla beraber rahat uyu...

        16

        HAMDİ ALKAN

        Hoşçakal... Kobe...

        17

        ALP KIRŞAN

        Bir efsane daha yok oldu

        18

        CEYLAN ERTEM

        Üzüntüler art arda geliyor.
        Çok çok üzgünüm.
        Çok genç bir gidiş.
        Ne diyeceğimi bilemiyorum.
        Hepimizin hayranlığını kazanmış, muhteşem bir sporcu, pozitif ve güçlü bir karakter aramızdan ayrıldı.
        Fena halde özleyeceğiz....

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ