Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        7 Yıldızlı Kent Başiskele’ye komple hizmet, daha güzel gelecek için çalışmaları sürdüren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz; genç yaşlı, kadın erkek, her kesim ile istişarelerini sürdürüyor.

        Sosyal belediyecilik anlayışıyla Başiskele’nin dört bir köşesinde açılan gençlik ve spor merkezlerine yoğun ilgi gösteren gençler, Başkan Hüseyin Ayaz ile buluştular.

        Geçtiğimiz hafta Serdar Mahallesi Sosyal Yaşam, Gençlik ve Spor Merkezi üyeleriyle istişare toplantısı gerçekleştiren Başkan Ayaz, geçen gün Bahçecik Sosyal Yaşam, Gençlik ve Spor Merkezi’ne üye gençlerle Başiskele’de bir restoranda bir araya geldi.

        Başkan Hüseyin Ayaz, burada yaptığı konuşmada gençlere hitap etti:

        “Gönül ne kahve ister ne kahvehane; gönül sohbet ister kahve bahane” diyen Başkan Ayaz, “Burada toplanmamızın asıl amacı birbirimize moral vermek, birbirimizden güç almak, birbirimizle kardeşlik duygularımızı tazelemek, yenilemek ve Başiskele’de yapmış olduklarımız, yapacak olduklarımız ya da eksik kaldıklarımız neler ise bunlar üzerinde istişare etmektir” dedi.

        Başkan Hüseyin Ayaz, “Amacımız sadece gençlerimize bedensel faaliyetlerini gerçekleştirecekleri mekânlar açmak değildir. Bundan daha öte birlik ve beraberlik duygularını, kardeşlik duygularını, inandığımız değerleri ayakta tutmak için mücadele edilmesi gerektiğini bu mekânlar vasıtasıyla anlatabilmektir” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler