Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        31 Mart mahalli idareler seçimi sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ilk olarak Vali Aksoy’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

        31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen mahalli idareler seçimi sonrası Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Doç.Dr Tahir Büyükakın, Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy ile bir araya geldi. Gerçekleşen ziyarette Büyükakın, şeref defterini de imzaladı. Başkan Büyükakın, samimi ve nazik karşılama için Vali Aksoy’a teşekkür ederek Kocaeli’yi dünya çapında ve herkesin imrenerek yaşamak isteyeceği bir şehir olması için hizmet edeceklerinin altını çizdi. Vali Aksoy ise yeni görevinde Büyükakın’a “Hayırlı olsun” dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler