Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dinçer AKBİR/DERİNCE (Kocaeli), (DHA)KOCAELİ'nin Derince ilçesi TEM Otoyolu geçişinde tersane işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı.  

        Kaza saat 18.15 sıralarında, TEM Otoyolu Derince Çenedere Viyadüğü girişinde meydana geldi. İstanbul istikametine giden Bahri Başyılmaz yönetimindeki 69 AD 662 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden İsmail Acar iyönetimindeki 34 LFN 843 plakalı tersane işçilerini taşıyan minibüs ile çarpıştı. Minibüs orta refüjde bulunan bariyerlerin üzerine devrilirken, otomobil ise takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri geldi. Sağlık ekipleri araçlardan çıkan 9 yaralıya ilk müdahalede bulunurken, itfaiye ekibi ise minibüs içerisinde sıkışan sürücü İsmail Acar'ı araçtan çıkardı. Yaralanan 10 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.  

        Kaza nedeniyle TEM Otoyolu ulaşıma kapanırken, bir süre sonra kontrollü olarak trafik akışı sağlandı. Araçların yoldan kaldırılmasının ardından ulaşım normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Derince Dinçer AKBİR

        2021-06-30 20:51:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler