Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KOMEK) tarafından, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunması amacıyla projelendirilen "ev becerileri atölyesi" anne çocuk atölyeleri ile faaliyetlerine başladı.

        Bu yıl projelerine bir yenisini daha katan KOMEK, oyun odalarını da anne çocuk eğitimlerine açtı. Anneler ve çocuklar etkinlik eşliğinde eğlenerek ve öğrenerek güzel vakit geçirecek. Ücretsiz olarak faaliyetlerini yürüten atölyelerde, 3672 ay yaş aralığındaki çocuklar ve anneleri için çeşitli aktiviteler gerçekleştirilecek. Çocukların eğitimleri açısından en önemli alan olan ev becerileri atölyeleri, KOMEK kurs merkezinde 28 Haziran itibari ile başladı, 28 Temmuz da sona erecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler